Nespoutávejte chuť svých oblíbených nápojů či jídel běžnou vodou. S filtrovanou vodou se jejich vůně a chuť rozvinou s dosud nepoznanou intenzitou.
Proč mají vaše káva a čaj mdlou chuť, kalnou barvu a na hladině se tvoří jakoby mastné skvrny? Může za to vysoká tvrdost vody!
Při zahřívání vody vzniká v důsledku její tvrdosti křída. Ta zabraňuje čaji či kávě v plném rozvití aroma. Váš nápoj má pak nejen „ošizenou“ chuť, ale i nevzhledné usazeniny plovoucí na hladině a ulpívající na stěnách šálku.
Filtrovanou vodu s ideální tvrdostí oceníte také během vaření. Nižší podíl vodního kamene zaručuje lepší rozvinutí aroma u vařených pokrmů a uvolnění zdraví prospěšných živin z potravin.
Voda z filtrační konvice BRITA Vám tak zpříjemní každý gurmetský zážitek.
Proč právě BRITA?
Zlepšuje chuť vody jako takové. |
---|
Lepší chuť, aroma a vzhled kávy a teplých i studených nápojů a pokrmů. |
Vaření v měkké vodě je efektivnější pro využití zdraví prospěšných živin. |