Lepší voda lépe chutná

Nespoutávejte chuť svých oblíbených nápojů či jídel běžnou vodou. S filtrovanou vodou se jejich vůně a chuť rozvinou s dosud nepoznanou intenzitou.

Proč mají vaše káva a čaj mdlou chuť, kalnou barvu a na hladině se tvoří jakoby mastné skvrny? Může za to vysoká tvrdost vody!

Při zahřívání vody vzniká v důsledku její tvrdosti křída. Ta zabraňuje čaji či kávě v plném rozvití aroma. Váš nápoj má pak nejen „ošizenou“ chuť, ale i nevzhledné usazeniny plovoucí na hladině a ulpívající na stěnách šálku.

Filtrovanou vodu s ideální tvrdostí oceníte také během vaření. Nižší podíl vodního kamene zaručuje lepší rozvinutí aroma u vařených pokrmů a uvolnění zdraví prospěšných živin z potravin.

Voda z filtrační konvice BRITA Vám tak zpříjemní každý gurmetský zážitek.

Proč právě BRITA?

Zlepšuje chuť vody jako takové.
Lepší chuť, aroma a vzhled kávy a teplých i studených nápojů a pokrmů.
Vaření v měkké vodě je efektivnější pro využití zdraví prospěšných živin.

 

Přečtěte si také:

Znáte filtrovanou vodu? Proč BRITA Filtrujte své náklady